Beste wandelaars uit Obbicht, Grevenbicht en omstreken.

Oké; de schaatsen stonden alweer in het vet en nu kunnen de stevige stappers uit de kast worden gehaald om 7 à 8 kilometer te wandelen.
De gezellige wandelgroepen, die in het verleden vanuit het Wijksteunpunt georganiseerd werden, gaan weer van start.
Om te beginnen donderdag 25 mei, onder deskundige begeleiding van een medewerker van de sportstichting Excplore. Vanaf 13.00 uur bent u welkom in ’t Törpshoes, Obbichtermarkt 10 in Obbicht. Vertrek vanaf 13.30 uur.
Na afloop gezellig samenzijn onder het genot van een drankje of koffie met gebak. Deelname is gratis en gebruik van consumpties is natuurlijk voor eigen rekening: koffie met vlaai € 4,00. Andere consumpties € 2,00 per consumptie.
Maar er is meer goed nieuws: fervente en ervaren wandelaars en bezoekers van ’t Törpshoes gaan in de toekomst een herstart van de wandelgroepen oppakken. Het gaat om de heren: Harry Hermans, Henk Kitzen en John Chorus.
Op 25 mei doen ze sowieso al mee en daarna kunt u met hen samen een fijne wandeling maken op de donderdagen: 15 juni, 20 juli en 17 augustus. Wij zullen eerst met deze wandelgroepen starten om daarna te bekijken hoe het verder kan. Daarbij wordt ook nog gekeken naar de mogelijkheden voor fietsgroepen.
Gaat u mee? U mag zich opgeven voor de wandelgroepen maar verplicht is dat niet.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://torpshoes.nl/beste-wandelaars-uit-obbicht-grevenbicht-en-omstreken/