Geslaagde Spaanse avond.

Het zou wel eens één van de meest geslaagde evenementen tot nu toe in ons Torpshoes kunnen zijn geweest: de Spaanse avond!

De maaltijd was voortreffelijk, ondanks dat onze koks te maken hadden met een kleine tegenslag. De kolossale paëlla-pan, die speciaal voor deze gelegenheid was gehuurd, paste sowieso al niet in de keuken, en dus weken onze chefs uit naar het tuinhuisje naast het pand! Het was improviseren wat de klok sloeg!

Daarbij kon die loodzware pan slechts met één pit worden verwarmd, in plaats van met twee, waar op was gerekend. Met wat kunstgrepen kon iedereen toch voorzien worden en er klonk geen op- of aanmerking!

De vrijwilligers die af en aan liepen met de diverse gangen en drankjes zorgden voor supervlotte bediening.

En dan was er: de muziek.

Tuna de Maastricht, een zes man tellend gezelschap met vier snaarinstrumenten, twee tamboerijnen en zes zangstemmen gìng ervoor en maakte er een ongelooflijk leuke avond van.

Verdeeld tussen de diverse gangen van de maaltijd traden ze op met uitbundige feestmuziek en romantische composities die enorm in de smaak vielen.

De gasten hadden het merkbaar naar hun zin, de muzikanten putten daar extra energie en inspiratie uit en al met al zorgde het voor een absolute top avond!

Letterlijk iedereen had het naar zijn of haar zin gehad toen het uiteindelijk afgelopen was en het tijd werd om naar huis te gaan!

’t Törpshoes had laten zien waar zo’n ‘gemeenschappelijke huiskamer’ toe in staat is: dorpsgenoten een avond bezorgen waar met volle teugen van genoten wordt en waarover nog lang wordt nagepraat!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://torpshoes.nl/geslaagde-spaanseavond/