Laeve in Obbeeg!

De samenwerkende Obbichter verenigingen presenteren vol trots; Laeve in Obbeeg! Hét breed gedragen initiatief voor en door de inwoners van Obbicht. Vanuit de gezamenlijke intentie om de sacramentsprocessie in stand te houden en meer karakter te geven heeft men zich ook samen gepakt om de nazit eveneens een fantastisch verbonden karakter te geven.

Laeve!

Het dubbelzijdige karakter van ‘meer dan wonen alleen’ (Leven) en samen genieten en af en toe ‘kebaal’ maken komt volledig samen in de meer dan toepasselijke naam ‘Laeve in Obbeeg’ welke op haar beurt naadloos aansluit bij de sacramentsprocessie alsook het bestaande leefbaarheidsinitiatief van Stichting NtR dat enkele jaren geleden in een nieuw jasje is gestoken. Niet voor niets zullen de Obbichter verenigingen zich dan ook op deze plek verbinden en presenteren om samen met de inwoners te genieten van al moois dat ons kerkdorp te bieden heeft en de leefbaarheid daadwerkelijk samen te vieren!
Kermiszondag (11 juni 2023)

‘Laeve in Obbeeg’ zal plaatsvinden op kermiszondag (11 juni 2023) in en rond het feestpaviljoen op de Markt in Obbicht. Er zijn diverse activiteiten voor alle leeftijden, van speeltoestellen en entertainment voor de kids, een muzikaal randprogramma voor hen die even lekker willen bijpraten of een dansje willen wagen tot en met de oudere inwoner die (enkel op aanmelding*) kan brunchen in ’t Törpshoes of kennis kan maken met de vele Obbichter verenigingen waaronder ook bijvoorbeeld onze ‘Jeu De Boulesvereniging’. Het programma start aansluitend aan de sacramentsprocessie (ca. 12.30).

Wij hopen u in grote getalen te mogen begroeten!=

Permanente koppeling naar dit artikel: https://torpshoes.nl/laeve-in-obbeeg/