Terugblik Dorpsquiz……

Een doorslaand succes! Zo kunnen we de eerste editie van de Pubquiz, die we verder als Dorpsquiz aanduiden, echt wel beoordelen.
Een forse opkomst van ‘kijkers’, maar liefst vijf teams, een lekker losse presentator in de persoon van Twan Eurlings, leuke en soms best pittige vragen… Prima!

Drie rondes, met een serie ‘gewone’ vragen, fotovragen en muziekvragen.
Na elke ronde werden de antwoordformulieren verzameld en kon de jury aan de slag. Soms waren er extra punten te verdienen als er bijvoorbeeld specifieke jaartallen genoemd werden.

Even na vieren werd de eindstand bekend gemaakt, maar niet voordat iedereen werd bedankt, want ook vandaag draaide alles weer op de inzet van vrijwilligers!
Die hadden alles klaargezet, schonken koffie, thee en drankjes in, vulden schaaltjes met knabbeltjes, zorgden voor Paasversiering op de tafels, hadden muziek uitgezocht en bedienden de geluidsinstallatie en noem maar op.

En dat we over zo’n leuk prijzenpakket beschikten, was te danken aan de sponsors!

  • De poedelprijs ging naar team JoTo dat eindigde met 20 en een halve punt.
  • Als vierde werd team Mary Tilly genoteerd. 24 punten, wat werd beloond met consumptiebonnen van ’t Törpshoes.
  • Op de derde plaats, met 26 punten: team Hockers. 26 punten waren goed voor die heerlijke vlaai van Bakkerij Demandt. (Die werd meteen aangesneden en uitgedeeld!).
  • Nummer twee werd het team de Widows met 26 en een halve punt! Zij gingen naar huis met de door Cafetaria Obbig ter beschikking gestelde waardebonnen.
  • De winnaars, de Aomezeikers met 32 punten, sleepten de waardebon van Reshape Boutique Gym in de wacht samen met die oogverblindende wisseltrofee. Hen zien we volgend jaar dus in elke geval terug!

Al met al een bijzonder geslaagde middag met een vliegende start van een nieuwe activiteit!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://torpshoes.nl/terugblik-dorpsquiz/